Om os

Rideudstyr Syd drives af Inge Dollerup, og billedet ovenfor er det billede som også var udgangspunktet til Rideudstyr Syds logo. 

Inge startede butikken d. 15/06-20, da hun synes der manglede en rideudstyrsforretning i området. Inge har selv haft hest siden hun var blot 1 år gammel, og er en aktiv konkurrencerytter og underviser. Derfor møder Inge mange frustrede ryttere som søger råd og vejledning indenfor rideudstyr.

Inge har tidligere arbejdet i en rideudstyrsforretning i 8 år, og har derfor stor erfaring indenfor branchen. Hun brænder for at yde den bedste service og hendes motto er at ingen går fra butikken med et produkt de ikke bliver glade for.

Inge tilbyder bidprøvninger, sadelprøvninger mm. Hun tager også gerne ud på den lokale rideklub når der er arrangementer. Skulle i have lyst til at lave en klubaften tilbyder Inge også dette, dette kan være på en rideskolen eller med en stak veninder eller andet. kontakt mig butikken for mere info herom . 

Da Inge selv har flere heste og er aktiv rytter, kender hun de fleste af butikkens produkter rigtig godt og kan også byde ind med egne erfaringer.

Butikken har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, så skulle der være noget på hjemmesiden som mangler, så kontakt mig gerne, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at skaffe det hjem til jer.

 

Lidt om Rideudstyr syd

Vi sælger rideudstyr til mænd og kvinder i alle aldre. Vores fokus ligger på både kvalitet, funktion og udseende, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som sportsudøver vil støde på.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.